علت های ترک در گچ کاری گچ سمنان

علت های ترک در گچ کاریگچ سمنان

گچ سمنان

اصلاح ‌مشکلات ترک خوردگی

ترک خوردگی سطوح گچ کاری شده پس از خشک شدن و سخت شدن ترک می‌خورد.‌

افزایش نسبت آب به گچ

اگر در موقع ساختن ملات گچ، مقدار آب از حد معین بیشتر باشد و گچ کمتری استفاده شود، یعنی نسبت آب به گچ از حد مناسب بالاتر باشد. گچ پس از انبساط حجم نمیتواند جای آی اضافی تبخیر شده را پر کند. در نتیجه تقلیل حجم یافته و ترک میخورد. این مشکل معمولاً برای گچهای زودگیر اتفاق می‌افتد زیرا گچ کار مجبور است برای راحتی و این که فرصت کافی برای صیقلی کردن دیوار داشته باشد نسبت آب به گچ را بالا ببرد.

کاهش دما

در فصل سرما و دمای زیر صفر، آب ملات گچ قبل از انبساط یخ می‌زند پس از اینکه یخ ذوب شود گچ فاسد شده و دیگر منبسط نمی‌شود. در نتیجه در سطح کار ترک‌هایی ایجاد می‌شود.

نشست‌های ساختمانی

نشست‌های ساختمانی در گچ‌کاری ترک‌هایی ایجاد می‌کند که معمولاً با افق زاویه ی ۴۵ درجه می‌سازد.

روکش‌های گچی

در به کار بردن روکش‌های گچی بر روی سطح سیمانی و آهکی باید سعی کرد از سرایت روکش‌های تازه به داخل روکشی که قبلاً کشیده شده جلوگیری کرد. در غیر این صورت احتمال بروز ترک خوردگی در گچ‌کاری وجود دارد.

استفاده از مواد دیرگیر کننده گچ

دیر گیر کننده‌ها به علت اینکه زمان گیرش گچ اولیه گچ را افزایش می‌دهد. فرصت کافی به مصالح زیر کار می‌دهد تا آب ملات گچ را جذب نماید در نتیجه گچ ملات گچ دچار جمع شدگی شده و ترک می‌خورد‌.

جمع شدگی سیمان

استفاده از مصالحی مانند بتن که به مرور زمان تغییر شکل داده و دچار جمع شدی می‌شوند باعث ترک خوردن پوشش گچی روی آنها می‌شود.

انبساط و انقباض مصالح زیر کار

در دیوارهای طویل‌، تغییر دما در روز و شب یا تابش آفتاب به یک سمت دیوار، باعث انبساط و انقباض‌های متعدد در مصالح زیر کار می‌شود که در نتیجه پوشش گچی روی آنها ترک می‌خورد.

 

گچ سمنان,گچ سمنان,گچ سمنان,گچ سمنان,گچ سمنان,گچ سمنان,گچ سمنان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما اسکرول به بالا